dimarts, 13 de maig del 2014

INTERCANVI 2014

28 D'ABRIL

Els alumnes de 3r d'ESO que participaven en l'intercanvi amb Taunusstein, es van desplaçar fins a l'aeroport de Barcelona per donar la benvinguda als alumnes alemanys. 
Un cop es va arribar a Caldes, cada parella, va anar amb la seva família d'acollida. 


29 D'ABRIL 

Es va fer la tradicional rebuda amb els alumnes d'intercanvi i els professors. Aquesta va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'edifici de Secundària i, la Dolors Masclans, com a Directora Pedagògica, va donar la benvinguda als nostres convidats. 
Per trencar el gel es van fer tota una sèrie de jocs i activitats preparats pels alumnes catalans. 


Un cop finalitzats vàrem sortir a la Plaça del Lleó, acompanyats d'un sol brillant i de primavera, per esmorzar una miqueta. 
Era el moment  de visitar llocs emblemàtics de la nostra vila, com per exemple el Molí de l'Esclop, Thermalia, El Safareig, l'Església i el Mercat Setmanal. 


30 D'ABRIL

Per començar el dia amb energia... què millor que fer activitats esportives!!! Tots els alumnes d'intercanvi es van desplaçar fins a la zona esportiva per a gaudir de dues hores de moviment, rialles i companyerisme. 
Després del pati, va ser el moment de veure una pel·lícula (en castellà subtitulada en anglès), Little Miss Sunshine


1 DE MAIG

Com és tradició a la nostra Vila, el primer de Maig s'ha de pujar a Sant Sebastià de Montmajor, i els nostres convidats no podien ser menys!!! Van gaudir de la natura, el bon temps i la bona companyia de la resta d'alumnat de 3r que participaven en el tradicional bar Pro Viatge de Final de Curs.


5 DE MAIG

Va ser el dia triat per sortir de les comarques de Barcelona. Destinació: Girona i Besalú. Un gran dia de convivència, per enfortir llaços.



6 DE MAIG

Aquell matí els nostres convidats es van posar a treballar... Com? Si, es van convertir en professors d'anglès. Durant algunes hores lliures van estar preparant les classes, i, d'aquesta manera, van poder dinamitzar l'assignatura d'Anglès dels cursos de 1r i 2n d'ESO. 
Ja a la tarda va ser el moment de realitzar una valoració de la primera part de l'intercanvi. Mitjançant una Avaluació Figuro-Analògica, els alumnes van poder dir la seva sobre com es van sentir durant l'intercanvi. 



I va arribar el moment final... El sopar de comiat. Els nostres alumnes van portar menjar i beguda per a compartir amb els nostres convidats. Durant tres hores van sopar, fer fotos, van riure, van plorar, i, com a regal final, els van regalar una samarreta commemorativa, que tots van tenir la possibilitat de signar. 



Només queden 28 dies per el retrobament... JA QUEDA MENYS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada