dilluns, 17 de juny del 2013

EN CONTRA

El passat dimecres dia 11 de juny, els alumnes de 1r d'ESO que han realitzat l'Assignatura Optativa "Apugem el teló", van representar l'obra En Contra, d'Esteve Soler. Aquesta representació és el projecte final, que serveix com a tancament de la matèria.
Amb aquesta assignatura, l'alumnat ha treballat, no només l'expressió oral, sinó l'expressió escrita, com fer una escenografia, perdre la por escènica,... 
Per a poder fer la representació van caldre setmanes d'assajos, repartiments de papers, estudi de la millor escenografia,... Tots els alumnes van anar dient la seva! 
Es van fer dues representacions. La primera va ser al matí, i la van poder veure els seus companys de 1r. Va ser un moment especial, ja que al final, els actors i el director de l'obra, van escoltar les crítiques de primera mà. Els actors se les van agafar de manera molt positiva i constructiva, ja que a la tarda, ho farien davant dels seus familiars. 

Una feina de molts mesos que, com sol passar al final, surt a les mil meravelles!! Tenim un planter de futurs actors!

Guió: Esteve Soler

Direcció: Antonio Luengo

Llums i escenografia: Marc Camacho  i Emma Villar de Franco

Interpretació: Joan Carrion, Laia Casarramona, Maria Nicola Crespo, José Gómez, Laia Guillén, Judit Juanola, Àngel López, Elena López, Arnau Marín, Helena Porras, Gerard Guiles, Sheila Rivas, Anna Rojas, Miquel Tatjé, Alba Rúbies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada